tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kevättuulen tuntuinen

Pahin angsti alkaa olla takanapäin. Eilisillan sekavat tunnelmat tuntuvat kaukaisilta jo, tänään oli kaunis ja aurinkoinen päivä.


Toinen Puolisko tuli kyläilemään ♥ Jutustelu ja hidastempoinen kävely auringonpaisteisessa ilmastossa teki hyvää kummallekin. Vierailun jälkeen, oven kolahdettua kiinni ja auton kaasutettua pois, suun kaari oli kärjistään ylöspäin osoittava ja olo lämmin.


Ahkeroin tänään myös, vaikken ihan niiden asioiden parissa kuin pitäisi. (Kirjoitukset, kui?) Tein listaa omistamistan asioista, sitten karsin niitä ja tein uuden, onnekkaasti lyhyemmän.Vaatekaappi on nyt selkeä ja entistä tyhjempi, mihin juuri pyrinkin. Aion jatkaa samaa mallia myös muiden juttujen kanssa, lähestyvä muutto en-vielä-tiedä-minne on sitten aikanaan helpompi.


Kävinpä myös pelaamassa yöllistä koripalloa kera Tonin! Tunti ja vartti vierähti helposti hyppäämisen anatomiaa ja söpöyttä ihmetellessä sekä muuten vain hassutellen. Ihanan rikollista hiipiä pimeään ja tyhjään kouluun riehumaan. Sain myös tietää, että salissa on pidetty kerran salainen piknik. Termari! Ja pullaa!


Nukkuminen sujuu vieläkin huonosti. Oon koko ajan väsynyt, parin edellisviikon tapahtumat ja tunnelmat tunkevat uniin painajaisina. Öisin tekee mieli piirustella tai muuten vain kupostaa nukkumisen sijaan.


Ai niin. Löysin laukustani käsinuken. 


Flippasin.  

2 kommenttia:

  1. Tämä sinun blogi taitaa olla ainut tekstiblogi jonka tekstit luen n_n

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ ! Oon ehkä otettu, kommenttisi hivelee egoani :---)

      Poista