lauantai 11. helmikuuta 2012

Proper lo-fi

Stressijeesus on ilmestynyt mun otsaan, jälleen. Kolme kaunista, punaista läiskää muodostavat harmonisen Bermudan kolmion oikean kulmakarvan ylänurkasta vasemman vastaavaan ja siitä silmien väliin. How lovely.


Tänään on ollu vähän tämmöstä. Päivällä kävin siivoamssa rikkaan, lihavan miehen överiluksusmökin ja sain myös överiluksuspalkan. Ihan hyvä juttu ajatellen kahta seuraavaa viikkoa. Raahauduin Tolvasta kämpille sosialisoinnin toivossa, mutten nyt sitten tiedä miten illan pitäisi tästä kehittyä. On tosi... Lakoninen fiilis, sen enempää sitä määrittelemättä. Jotain porukkaa tuli oleskeluhuoneeseen hengaamaan, ilmeisesti katsomaan Putousta naurusta päätellen. Ei oikein huvita liittyä seuraan, kun ruskeasilmäinen on siellä myös.


Otsikko on biisistä, jota kuuntelen atm. Lo-fi is lower quality of sound recordings than the usual standard for music. Onkin vähän rimanalittajafiilis, aivan kertakaikkiaan säälittävää millaista itsetuntorumbaa oon tänään taas tanssinu pääni sisällä.


Ehkä voisin tehdä totaalisen eristäytymistempun ja jumiutua fiilistelemään teknoisia ääniä loppuillaksi. Tämä lauantai ei vaan käynnisty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti