sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Maailmanparantajat

Koko maailmaa ei voi muuttaa, mutta omastaan voi tehdä ainakin hetkittäin mukavamman.

Siihen tarvitaan vain pari kaunista ja ihanaa, tuopponen, punainen sohva, pehmeä viltti ja ruokaa. Ysärihitit ja ystävälliset hymyt ovat myös eduksi. Servetistä voi taitavin sormin taitella yllättävän uskottavan ruusukoristeen hiuksiin ja olut saattaa maistua odotettua paremmalta. Varpaita ei ehkä palellakaan talvikenkien olemassaolon puutteesta huolimatta eikä sinne paikalliseen ole aina pakko mennä jatkamaan iltaa, jos ei vaan huvita. Tällaisina iltoina on ihan kiva olla olemassa. 

Tänään heräsi halu käydä sekä Turussa että Nuorgamissa. Molemmat reissut tuun toteuttamaan vielä! Halu kokeilla myös jotain aivan uutta ja toisenlaista nosti myös kiikkerää päätään, mutta sen kanssa mun on vielä vähän neuvoteltava.

Päivä oli nopea ja ajoittain apea, kuitenkin aika upea. Lauantait on siitä hyviä, koska silloin musta tuntuu, että mitä vaan voi tapahtua. Kerkeää olemaan hidas ja saamaton, mutta myös tosi toimelias. Ne on sellaisia päiviä, joilla on selkeästi alku, keskikohta ja loppu. Nyt oon aika väsynyt, The Hitch Hiker's Guide to the Galaxy odottelee päiväpeiton päällä viimeisiä silmäyksiä lukuun 25, jossa vaaditaan epäselviä asioita eikä kukaan oikein ole varma, mitä haluaa.

Hyvää yötä elämä ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti