maanantai 7. toukokuuta 2012

Kupostan

Tunnen mieletöntä onnellisuutta, tasaisen samettista ja pehmeää hyvää oloa. Tuntuu, niin kuin oisin kerrankin tehnyt, tai olisin tekemässä jotain oikein! Siihen vaikuttavat sekä tämän päivän Henkilöt että aamulla katsomani Audrey Tautou (♥)-pätkä Ensemble, c'est tout. Hömppää ja onnellisia loppuja, ah.

Seitsemän tunnin puhelu oli uusi kokemus, mutta jotain mitä tekisin aivan mielelläni uudestaankin. Ahhaha, voi. Yö juoksi ohi hujahduksessa, yhtäkkiä kymmenen onkin viisi, pää täynnä ja sydän lämmin ja vasta puolillaan. Oleskeluhuoneen keltainen mysteerimatto osoitti taas arvonsa korvaamattomana sunnuntainviettopaikkana, eikä hiuksistani ole vieläkään löytynyt humalaisia pikkumörköjä. On aika jumittava fiilis, tuleva päivä on todennäköisesti yhtä liskoilua.

Later today menen Tolvaan kotikotiin. Lupasin itselleni käydä siivoamassa mummolassa. Ajattelin myös kysellä autoa lainaksi, joskos saisin vaikka pyörähtää viikolla itsenäisen Haparandareissun. Miellyttäis mua kovasti, sellainen meininki.

Kämppiksen kahdeksanviikkoinen mudi-rotuinen pentu tekee ensin mainittua kunnioitettavalla tahdilla ilmeisen seinähulluksi, jään mielenkiinnolla seuraamaan tapahtumien kehitystä.

2 kommenttia:

  1. en tiedä oletko kurkkaillut jo tätä sivustoa, mutta jos et niin nyt kurkkaat! www.unurth.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oooh en oo kurkkaillu! ihan mielettömän hienoja ja sopivasti häiritseviä. tehäänkö jäähallin seinään samanmoisia?

      peeäs. kiitti seurasta ja sitä seuranneesta merkinnästä, nauratti huolella :------D

      Poista